10 siMIS, un concert de música i de risc

Ara MIS presenta el nou espectacle 10 siMIS, que incorpora els poetes Núria Martínez-Vernis i Oriol Sauleda, amb la paraula dirigida i sense filtres com a fil conductor. Alhora, l’acció musical és executada per cadascuna de les 10 individualitats dels músics i poetes, que es relacionen entre ells com a peces de puzle o de dominó, i que s’organitzen amb les indicacions del director David Garcia Aparicio.

(..) l’esplèndida formació actual de MIS (Moviment d’Insurrecció Sonora) va posar l’auditori de La Sedeta en un estat d’ànim directament proporcional a l’alegria, l’energia, la força i el sentit de l’humor de la seva intel·ligent improvisació dirigida.

LEM 2018

Vídeos al LEM 2018

 

 

MIS: no hay banda

Intervenció interdisciplinària

Una intervenció interdisciplinària a la Casa Alegre de Terrasa amb la col·laboració de Pere Faura i la banda municipal en el Festival TNT.

MIS: No hay banda proposa un treball comunitari amb músics i artistes locals amb l'objectiu d'interaccionar i de realitzar una intervenció de gran format

MIS: no hay banda

Videos:

MIS: no hay banda - TNT part 1

MIS: no hay banda - TNT part 2

MIS: no hay banda - TNT part 3

MIS: no hay banda - TNT part 4

MIS en moviment

"Una investigació sobre la complicitat entre la música i el moviment, la recerca d'un mètode i un llenguatge comú entre ambdues disciplines"

Estrenat al Festival GREC 2015 i al Sismògraf 2015
(més info...)

"L'objectiu d'aquest projecte d'investigació i creació d'un llenguatge comú entre la dansa i la música és crear un sistema que permeti el desenvolupament d'una improvisació comuna rigorosa, amb resultats concrets i alhora generadors de noves propostes. En definitiva, crear un mètode comú on diferents artistes, músics i ballarins -no només del propi col·lectiu MIS-, puguin relacionar artística i creativament entre ells sota les mateixes premisses."

MIS: les aMIStats perilloses

Un joc de risc entre música i diverses expressions artístiques.

Seguint amb la línia d'experimentació i investigació en el camp de la improvisació conduïda, MIS s’arrisca a buscar i proposar col.laboracions amb diferents artistas d’altres disciplines de l'escena actual.

La proposta tracta sobre el plaer de l'art en si mateix. De la recerca de l'emoció i de l'experiència estètica superant tots els convencionalismes possibles i assumint conflicte i risc com a punt de partida d'aquesta investigació.

MIS i les aMIStats perilloses

MIS amb Maria Muñoz i Federica Porello

MIS amb Pere Faura

Intervenció del col·lectiu MIS als centres d'art

Experiència basada en una sèrie d'intervencions musicals als centres d'arts, traspassant els límits del que acostuma a ser un concert. A cavall entre la improvisació conduïda i el life composing, MIS interactua amb l‘espai i el públic donant lloc a una particular simbiosi entre pintura, escultura, arquitectura i música, on el públic també n’és protagonista. Una visita guiada a través d’un paisatge sonor únic i inesperat (més info...)

MIS taller interdisciplinar

Dirigit a músics, ballarins i artistes visuals per potenciar­ la ­creativitat ­artística.

El taller utiliza el sistema de treball de MIS basat en la improvisació conduïda com a mètode d'investigació i transformació dels processos de creació artística.

L'objectiu és donar eines i estratègies per afavorir la pròpia ­recerca individual i col·lectiva, enriquint les propostes de cada artista o col·lectiu amb nous elements expressius.

Aquesta activitat es proposa potenciar la llibertat creativa, la capacitat d'interacció immediata, la creació de codis propis i la comunicació entre música i moviment.

(més info...)

La Balada del 84

Improvisació conduïda basada en fragments de la novel·la de George Orwell 1984.

Publicat per la discogràfica Discordian Records.

"1984 és l'antiutopia o distopia més cèlebre de totes les que van ser escrites durant la primera meitat del segle XX. En ella, George Orwell presenta un futur en el qual una dictadura totalitària interfereix fins a tal punt en la vida privada dels ciutadans que resulta impossible escapés el seu control.

La vigència d'aquesta obra és el punt de partida per desenvolupar un concepte més enllà de la música: transportarem la novel·la a una petita "societat musical" en què, a través d'aquesta, recrearem les referències de l'obra que, d'alguna manera, incideixen en el nostre col·lectiu. Volem plasmar a través d'aquesta proposta musical com la nostra activitat quotidiana, social i globalitzada està subjecta a un determinat comportament: la reacció davant del control, l'opressió, la rebel·lia, el conformisme, la fugida, la reflexió. (...)"