Intervenció del col·lectiu MIS als centres d'art

Aquesta nova proposta del col·lectiu d’improvisació conduïda MIS, neix de la recent participació al Caixa Fòrum de Barcelona a l’exposició “Tres Narratives, Llenguatge”.

Durant els mesos de Juliol i Agost de 2015 el col·lectiu MIS interpreta música improvisada a partir de les diferents obres artístiques i espais de l’exposició, a través del seu llenguatge i sistema de signes. D’aquesta manera l’esdeveniment es converteix en una visita guiada per l’exposició i en una experiència que traspassa els límits del que acostuma a ser un concert o una exposició, donant lloc a una particular simbiosis entre pintura, escultura i música on el públic també n’és protagonista.

En aquestes “visites guiades” la música i la interpretació de les obres resulta sempre diferent i irrepetible ja que, a més de tractar-se d’una composició en directe (life composing), les formacions instrumentals van canviant a cada ocasió. Donades les característiques i necessitats dels diferents espais, les formacions son de dos, tres o quatre músics i el director per tal d’aportar diferents textures i sensacions.

A cada performance hi ha una instrumentació i uns músics diferents del col·lectiu que proposen també la seva particular visió de les diferents obres.


Edició vídeo: Miquel Tejero

 

Àudios