MIS · Col·lectiu musical d'avantguarda

8 músics llegeixen una partitura gestual que es crea a partir dels signes del director, donant lloc a una obra intrínsicament irrepetible.

Influït per les propostes de músics com John Zorn, John Cage, Walter Thomson o Frank Zappa, MIS promou l'esperit de llibertat, de joc i d'expressió musical genuïna.

De la dialèctica neix una creació musical de la que tot el col·lectiu n'és autor. Tot el que passa sobre l'escenari és el resultat d'aquesta interacció immediata: del director amb els músics, dels músics entre ells, de les diferents propostes interdisciplinars i també de la participació activa del públic.

MIS està format per músics procedents del clàssic, del rock, del jazz i del contemporani, de manera que la seva música esdevé una constant recerca entre la tradició i la modernitat.

MIS

Experiències interdisciplinars

El tret diferencial de MIS és la seva capacitat d'interactuar amb els diferents espais, propostes i disciplines artístiques: Workshops i tallers amb la finalitat de compartir el seu mètode de treball, creació musical per a projectes interdisciplinars, col·laboracions amb artistes de diferents àmbits, intervencions musicals en els diferents espais com museus, galeries d'art, espais urbans, etc.

MIS només_música
És un concert centrat únicament en la creació musical sense la intervenció d'altres gèneres.

MISadaptacions_literàries
La música interactua amb la narració literària i el text suggereix diferents dinàmiques musicals.

MIS arts_escèniques
Arts escèniques i música comparteixen el mateix llenguatge creatiu.

MIS arts_visuals/arts_plàstiques
La incorporació de les arts visuals i plàstiques genera un magnetisme­visual que redimensiona la interpretació musical.

MIS tallers_interdisciplinars
Taller d'improvisació conduïda: una eina transformadora per potenciar la llibertat creativa i la capacitat d'interacció immediata.

Músics

Col·lectiu

David G. Aparicio, direcció; Mireia Tejero, saxos; Mercè Ros, bateria; Lluís Vallès, saxos; Montse Massaguer, piano; Adele Madau, violí elèctric; Júlia Pérez, violoncel, Maribel Rivero y Xavi Castillo, contrabaix

Col·laboracions

Andrea Rodo, guitarra;Mila von Chobiak,veu; Anna Subirana i Mariona Sagarra, veu;